top of page

Pleasant Title

Pleasant Title

Pleasant Title

10.

APR.

2022

TV2 Kosmopol

I 1980´erne var der over 1.000 værtshuse i København. I dag er der cirka 220 tilbage. I denne artikel kan du hHvilke ni stamsteder forfatterne mener, du skal opleve med egen lever og lunger. En guide til de uskrevne regler for den urutinerede værtshusgæst. Hvorfor værtshusene er deres egne værste fjender.

22.

MAR.

2022

BLAZAR.DK

Cafe Malmøs bagmand Ole Larsen kan noget helt særligt – som en mesterkok balancerer en menu med krydderier mixer Ole mennesker og skaber en særlig surreel stemning, hvor alle grænser udviskes – for det er heldigvis umuligt at spille smart på Cafe Malmø..

 

19.

Mar.

2022

POV

Siden 1980’erne har Danmarks gamle historiske værtshuse været på stærk tilbagegang. I København alene er godt tusinde stamsteder forsvundet. Gamle ikoniske værtshuse er erstattet af “happy hour” og massivt druk.

2.

Feb.

2022

 

TV2 Lorry

Café Malmø er en rigtig gammel dame, som egentlig begyndte i et skur i den beskidte industrihavn, hvor arbejderne kunne få skyllet ganen og renset tankerne tilbage i 1870’erne.

14.

sep. 2017

EUROMAN

Moderedaktørens dagbog: For tiden er Café Malmø sidste stop, ikke bare ... ned i rige mængder, når der inviteres til modeevents i København...

14.

jun.

2017

GULE GARDINER

Når man kommer ind af døren hører man automatisk Otto’s stemme synge ”Når en Sailor går i land”...

 

25.

jan.

2017

vice.com

Sæt dig ned på værtshuset i hjertet af København, og se en dogmefilm udspille sig for øjnene af dig.

 

4.

Mar.

2015

EUROMAN

DISCLAIMER: Jeg er ked af at skuffe dig, kære læser, hvis du tror, jeg stadig sidder fast i en evig efterfest til nøgenballet med næseblod i en champange-jacuzzi. 

 

20.

feb.

2015

EUROWOMAN / B.T

Sømandsstemning, flaskeøl og weekendfester. Dette gamle sejlerværtshus er både hipt og unikt. Her er billard, spillemaskiner og en skøn værtshusindehaver ved navn Ole

 

5.

DEc.

2013

 

Ekstrabladet

– IFØLGE NOGLE amerikanske gæster overgås vores samling kun af en samling, der befinder sig på en beværtning i Brooklyn i New York. Her har man en eksorbitant samling af brystholdere, der hænger ned fra loftet...

 

1.

DEC.

1998

 

Jyllandsposten

JP København hoppede på rygtet om, at der i Havnegade lå et værthus, der havde utrolige fotografier på væggen, hemmelige tegn på facaden og en kuldskær, der holdt fødselsdag. Rygtet viste sig at være mere end sandt.

bottom of page